---

Nu är jag och min syrra påväg till Vickan. Här kommer en hel outfit. Kram på er!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_5018204f9606ee6d9500005f.jpg" class="image">

Slödag!

Idag har jag inte gjort någonting typ. Har bara sovit, duschat och käkat lunch. Idag blir nog en -ta det lugnt och läsa en bok-dag. Men framåt kvällen drar jag hem till Vickan och hänger där ett tag. Ska bli kul! Här kommer i alla fall ett litet collage från outfit! Ha det bra!

En bulle i ugnen och en drink i handen..

Hej! Igår så vart det ingen bloggning för att täckningen var så dålig. Igår så var vi typ hemma byggde lite på Hugo's koja och tog ett kvällsdopp i Myran. När vi kom hem därifrån så gjorde vi en iskaffe som blev riktigt god. (kommer recept senare). Idag drog Elsa hem och vi drog till backa jordgubbar och plockade jordgubbar. Mums riktigt gott! Nu är vi påväg hem och ska senare ta ett dopp i myran. Mys!

All kärlek till er!

Har precis varit och badat och sitter nu ensam hemma med kussen Elsa och spelar kort! Nu ska jag duscha för ikväll vankas det gäster. Hejdå!

De kommer att svimma för din skull!

Nu sitter jag på stranden och har badat en massa och pressat i solen. Tänkte bara lägga ut nån bild så fortsätter jag att njuta här ses senare!

Solen skiner och bad är på G!

Hej! Nu är jag och familjen + kusin och hennes mamma påväg mot Östa och ska bada där. Mys! Här kommer i alla fall outfit bild. Kram på er!

I'm hotter then you! Jacob Black!

Hejj! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag har annat att göra... Igår solade jag hela dagen+badade. Idag fyller Elvira år och solen skiner. Gästerna har anlänt och jag ska vara social herrå!

Jdixnflpfndlxnfldn

Godmorgon! Nu sitter jag ute i den vackra och sköna solen och käkar frukost. Mys! Idag skiner solen och det är runt 20 grader. En riktigt bra dag för att åka till stranden och bada och sola. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så syns vi senare chao!

Grattis älskade Hugo!!

Hej igen! Idag har ju vi varit på Furu park, och anledningen att vi var där var att min lillebror Hugo fyller 6 år idag. Grattis älskade Hugo på 6-årsdagen! Älskar dig!! Hoppas du haft en toppen dag och att detta år blir lika bra som alla andra. All kärlek till dig idag! <33

Furuvik park har vi varit på!

Hejj! Nu sitter vi på en jätte mysig havsrestaurang och väntar på maten. Här kommer ett litet collage från dagen!

Furuvik!

Hejj! Nu sitter jag vid ett bord på furuparken och käkar pasta sallad. Det vi har hunnit med under dagen hittills är: åkt bil hit, kollat på alla djuren, fotat och jag bara kollat runt lite. Nu ska jag fortsätta fota och käka så chao!

On our way again!

Nu är vi ute på vägen igen med bilen. Vaknade runt åtta imorse för att det vart så ljust. Då gick jag upp och fixade mig samt kollade tv. När alla var färdiga drog vi ner och käkade frukost. Outfit: jeansen är jättegamla och jag kommer inte ihåg vart jag köpt de. Tröjan är från Sydafrika.

Batman begin!

Hejsan! Kom fram till hotellet klockan 20:25. Sen dess har vi kollat runt druckit varm choklad och börjat kolla på en film. Filmen går på femman och heter "Batman begin" och den är riktigt bra. Nu tog reklamen slut chao!

Ingen rubrik!

Nu har jag käkat upp maten och är riktigt mätt. Mums säger jag bara!

Chaaaampiiiiiiis!

Hejsan svejsan! Nu sitter vi på en väg krog och ska käka mat! Vi började med att köpa dricka och för min del vart det champis. Mums! Jag beställde en lövbiff som kommer på bild sen kram på er!

Drömmarnas rike!

Nu ät jag ganska precis i frostkåge. Ingen aning om vart det ligger men är på väg mot Örsundsvik i alla fall! Vädret är inte så jätte vackert det regnar och blåser! Vad har ni för väder?

Road again!

Hej igen! Nu är vi på väg mot hotellet och under tiden så ska jag försöka vara lite underhållande här! Här kommer två bilder/collage. Ett från igår när glassbilen kom och alla blev som galna för att vi skulle köpa glass! Och det andra är från modellandet med mig och Isabelle!

6-klöver!

Igår hittade Liam en 6-klöver! Coolt eller hur! Här ska ni få bevis!

God morgon!

Idag är det dags för min familj att dra sig hemåt igen. Och jag kommer att sakna mina vänner här nere! Ska försöka hålla kontakten så får vi ses nästa år! Idag ska vi åka till Övik och ta in på hotel och sedan åker vi resten av vägen imorrn. Nu ska jag gå och packa klart chao!

À sunny day is à funny day!

Hejj! Nu sitter jag i solen och läser i väntan på lunch! Mums! Hittills på denna soliga dag har jag läst, sovit, spelat kort med grannarna och hittat en trollslända :)

Having à great time with my friend!

Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag umgås med mina vänner och då är det svårt att få tid över att blogga! Men jag kan lägga upp bilder istället om ni vill!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_50066a32ddf2b3524800092b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_50066a32ddf2b3524800092b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_50066a32ddf2b37478000925.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_50066a32ddf2b37478000925.jpg" class="image">

Faller en. Faller alla!

Hejsan! Idag så vaknade jag lite tidigare typ nio. Nu sitter jag och tittar på sommarlovsmorgon. Mys! Känner att jag får en massa sommar minnen från förr nu! Igårkväll kom våra grannar som är i våran ålder hit till sörnäsudden. Vi har Daniel, Oskar och Kajsa. Riktigt sköna människor! Nu ska jag ta och kolla klart och sedan käka frukost. Denna bild är gammal!

Out in the nature!

Hej! Nu sitter vi ute i naturen och käkar mat. Riktigt mysigt! Och vacker natur är det också!

Vad ser jag ut som? Trollkarlen från Oz? Behöver du en hjärna? Ett hjärta? Varsågod ta för dig! Ta allt jag har.

Här kommer outfiten!

Förfriskningar!

Nu har Kattis och Per anläntoch vi har fått en liten förfriskning. Mums!

Frågestund!

Glöm inte bort frågestunden!

Ny!

Hejsan svejsan! Nu sitter jag och käkar lunch. Efter frukosten gick jag och satte mig och läste lite på en bok. Jag lyssnade ju även på musik som vanligt :) Har inte så mycket mer att säga så hejdå!

-

Godmorgon! Jag vaknade förr bara en liten stund sen och sitter nu och käkar frukost. Denna dag blev jag väckt av att pappa stod med ansiktet 1 cm ifrån mig och sa godmorgon! Gissa om jag blev rädd eller?! Det kan man lugnt säga! Idag så är det faktiskt vackert väder med sol och värme. Det gillar jag! Jag vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på, men nått blire! Nu ska jag käka klart frukosten :) (som man säger i Norge!) Ha de!

Happy time!

Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggat så mycket idag men känns så onödigt när jag inte gör något ju! Idag ar jag som sagt inte gjort så mycket. Har typ lagat mat, spelat spel och gått på grodjakt. Det sist nämnda har vi som tradititon här uppe i stugan att göra innan vi drar hem. Eeh ja nu kommer några bilder! Den enda grodan vi hittade var en överkörd stackare..

Frågestund!

Nu tänkte jag köra igång en frågestund här på bloggen! Jag svarar i ett inlägg om cirka en vecka :) kommentera en massa!!

Shoppingen!

Denna tröja är köpt på "lilla butiken" i Råneå för 249 kr. Älskar den! Och tyget är också riktigt mjukt.

Now it's semester!

Ojojoj vad dålig bloggning det blev idag! Hmm.. Ja idag har jag i alla fall åkt bil till Råneå och köpte ett linne och handlade lite mat. Sedan drog vi hem, käkade mat och sen vart det stök i köket och bak på g. Jag gjorde nämligen en kladdkaka med chokladtäcke på! Mums! Nu halvligger jag i soffan och lyssnar på musik och väntar på GRIMM! Typ bästa programmet just nu! Love it!

Inside outfit!

Här kommer dagens bild! Tröjan är från Tyskland Linnet är från stadium Jeansen är från Gina tricot

Varför gick jag inte bara därifrån? Just det, för att jag är dum i huvudet.

Hello! Jag har precis vaknat och ligger faktiskt fortfarande kvar i min säng :) ska gå upp om en liten stund, men jag tycker att det är såå skönt att bara ligga i sängen när man vaknar och inte göra nåt! Hehe my life! Gammal bild!

Fish from the sea!

Nu käkar vi abborre fångad för typ en halvtimme sen i havet utanför fönstret :) Vi kollar även på Hawaii 5-0 riktigt spännande och sånt <33

The rain is pooring but I am happy thinking about you!

Nu kommer några bilder med Smilla som är här! <33

A spider mellan my toes!

Nu har vi precis käkat palten och den vart riktigt god! Här kommer ett litet collage på ungefär hur man gör palt :) hoppas ni gillar det!

Potatis hjärta <3

Nu ska vi göra palt och titta vad vi hittade. En hjärt potatis! Coolt ha!

Hiss eller diss?

Här kommer outfit+hårbild :)

Playday!

Hej! Nu sitter jag på mitt och Elviras rum och lyssnar på musik. Jag planerar även dagens "lekstund" som jag bestämt att vi ska ha :) Det blir sex lekar och de är fotboll, fresbee, gissa person, gissa låt, bowling och vollyboll. Kul ska de bli! Men nu måste jag gå och fixa grejorna så syns vi senare! Herrå! Hatten jag har på mig köpte jag igår på western farm som souvenir! Älskar den! <33

The day is not over yet!

Nu har vi kommit hem från western farm. Det var riktigt kul måste jag säga! Det är typ som haj chapparal fast mindre. Ee ja vi gick runt där och kolla på cowboys och indianerna och det var pang pang och bom bom hela tiden! Dom hade typ knall pulver och det lät riktigt högt så jag hoppade till typ varje gång det lät! Hehe mina reflexer.. Nu ska jag typ kolla mobilen (hade ingen täckning där så kunde inte kolla nåt) och rita lite så ses vi senare chao! Saker jag köpte på stan: röda skosnören och mmm min mörka choklad som jag längtat efter! Mumms!!!

Outfit!

Osminkad chey här. Skönt!

It's a beutiful day! Even that the weather is bad..

Godmorgon! Har varit vaken ett tag och duschat och ätit frukost. Idag ska jag och la familia dra till western farm i Boden. Det ligger typ femtio min från Sundom :) vart vi bor! Är riktigt taggad! Hoppas det blir kul! Nu ska jag ladda kameran så den är fullladdad när vi drar ha en bra dag allihopa! Osminkad och sånt. Skönt!

Cry me a river!

Sitter och kollar på John Q som går på fyran! Bara böllar för att det är en sån gråt film nu går jag hejdå!

Hiss or diss?

I am here! Where are you?

Nu kommer en liten bild på mig. :)

Allsång på skansen!

Nu är det allsång på skansen! Som jag varit med i. (förra året) ha en bra kväll allihopa!

Sittin on tha toilet! Comment if you get it!

Sitter i solen och snackar och njuter! Mys! <33

Maaaaat!

Nu har vi precis käkat mat och jag är propp mätt! Nu ropar de här att de är glass på g. Hmm hur ska jag orka? För jag känner att man kan ju inte tack nej till glass. Inte så ofta i alla fall!

I'm laying in a bed of flower!

Nu ska jag läsa "så länge vi båda andas" för femtioelfte gången. Eller nåt sånt?! :)

Don't Worry, Be happy!

Vaknade för ungefär en kvart sen och nu har jag precis käkat frukost. Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men nått blir det. Kan ju kanske inte sola för här är det blåsigt och molnigt.

God kväll, fru natt!

Hejsan igen! Nu sitter jag i soffan och lyssnar när de vuxna pratar. Såå mysigt! Har (under kvällen) spelat kort, ritat, ätit macka och ätit frukt. Hehe inte så mycket men men.. Nu ska jag fortsätta måla lite i nån ritbok så hejdå. Eller godnatt!

Ingen rubrik.

Nu blir det jordgubbstårta och kaffe! Mums!

Some die Young!

Nu är det kort spel som gäller :)

Nu blir det mycket bloggning :)

Hejsan! Nu sitter jag i soffan och väntar på efterrätt! Mums! Nånting med jordgubbar blir det. <33 Maten vi åt var riktigt god! Det var ren hjärta, Björn korv, cous cous sallad och lite mackor. Mums mums! Här kommer ett litet kollage från stunden/dagen :)

Fixad!!

Hej! Nu är min mobil fixad! Hurra! Vi sitter nu här och gästerna har anlänt! Har inte så mycket att säga så chao ses senare!

Live, love, laugh!

Hello again!
Jag vet att det var längesen. Men min dator är fortfarande konstig och då kan jag
ej lägga upp bilder och min app på mobil funkar inte. Fy på er blogg.se som krånglar!
Men jag tänkte att det kanske inte är så roligt att få inlägg utan bilder så ja.
Detta dagar som passerat har jag varit i stugan i Luleå och typ läst, sovit, ätit glass, tränat
solat, hälsat på gamla vänner och ja typ softat. Har haft det riktigt lugnt med lurarna i öronen ofta!
Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och väntar på att lite gäster ska anlända :) Kommer nog bli skojsigt!
Vad har ni hittat på hittils då?
Nu är jag riktigt sugen på choklad! Skulle göra vad som helst för att få lite mörk choklad!
hmm, men jag får överleva utan.. Om jag kan?!
Okej. vill ni att jag gör inlägg från google eller inga alls tills det fixat sej? Ni bestämmer!
Nu ska jag fortsätta chilla och kolla runt lite :) ha det så bra! Hare och kanin..
.
 
 

now we are in Luleå! Yippie are exited!

Nu har vi anlänt till stugan och käkat mat. Har även hunnit med ett snabbt men iskallt bad i havet här på tomten! Nu ska vi käka choklad kaka som Ulla gjort. Mums säger jag!

Tidsinställt :)

Nu sitter jag i bilen nånstans mellan Vilhelmina och Luleå! Ska ju till sommarstugan som ligger där! Vi kanske är framme runt klockan 18 ikväll. Det här blir faktiskt ett tids inställt inlägg och det är mitt första så om nåt går fel skyll på mig! Inanna detta inlägg publicerar har jag och mi familia gått till Ruth ock käkat lunch! Hoppas ni får en bra dag sötnosar!

Back in Sweden!

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag på ett hotell i Vilhelmina med min familj. Är som sagt tillbaka i Sverige och har bara stannat här för att hälsa på gammelmormor Ruth! Ganska kul grej här, när vi var i Norge så hälsade vi på oldermor (gammelmormor) och hon heter Rutth! Samma namn fast på norska :) kul va! Haha okej kanske inte!
RSS 2.0