Hola!!

Tjenare!!
Sitter i soffan och bara känner stressen glida av. Såå skönt!! Har som sagt haft musik prov idag och det kändes ganska bra. Annars har jag mest flummat runt med roliga kompisar och haft de vanliga lektioner.
kram på er!!

Home at the party

Hello there everybody!

Sitter hemma hoss Emelie och ska snart äta lite mellanmål efter att ha ätit lite choklad :P
Vi ska även plugga till musikprovet som vi ska ha imorrn :( Känner mig inte jätte taggad men det kommer väll at gå.

Skoladagen har väll varit helt okej. Engelskan var ju somsagt inställd och då fick vi extra lång lunch vilket alla diggar (hoppas det fortsätter så)

HEJDÅ!

Hello there!!

Hejsan!!
Är en super duper glad tjej här!!
Har fått engelskan inställd p.g.a att hon satt på lunch och hade helt glömt bort oss... Hon trodde att det var fredag(vilken dålig ursäkt). Men nu ska jag ta och ta det lugnt tills so börjar kramizz

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_186932142.jpg" class="image">

Plugg dag!!

Tjenaremors!!
Min dag har sett ut cirka så här: vaknade, pluggade, ringde Martina och frågade om hon ville åka pulka med mig(hon sa ja!!), pluggade, åkte pulka, pluggade och sedan lagade jag mat. Det är ungefär kortfattat vad jag gjorde idag.. Puss och kram till er alla!!!

14 år i staden!!!

Hmm... Jag funderar på att bli detektiv, nå vad tycker ni??
Nej men, nu sitter jag vid köksbordet och har precis fikat mint och choklad cupcakes. Har även lite besök här. See you later alligator!!!

När jag kommer med kameran vill alla vara med på bild!!

Tjenare!!
Nu sitter jag i sängen och lyssnar på lite musik. Japp idag har jag, varit på studenternas och åkt skridskor. Vi skulle göra det på idrotten.. Det var kul, (om man bortser från det att jag knappt
kan åka skridskor men men) och det fanns ju roliga människor att åka med såklart. Ja, när jag väntade på bussen hem så flummade jag med Petra och Julia. Har även städat mitt rum.. Men ja, vad har ni för planer för helgen??

Who's laughing now??

Tjenaremors!!
Nu sitter jag på mitt rum efter jobbig och rolig (<3) dag. Lyssnar på riktigt go musik! Har typ inge läxa, bara prov i musik tills på tisdag... Men ja, nu tänkte jag ta och dunsta, tänkte ta och sy lite till kulturtiden och så. Vad har ni gjort idag då?? <33

I smile on the out side but not on the inside.

Hej hej!!
Idag har jag varit i skolan och haft alla vanliga lektioner (som vanligt). Efter skolan gick jag till Erika för att lämna en Nintendo sladd på hennes jobb, sedan blev det att fara hem och plugga lite spanska glosor. Och nu sitter jag, mätt och belåten, i soffan och har precis kollat på halv åtta hos mig. Ska snart ta och lägga mig och läsa i min sjukt varma och sköna säng!! Men ja, vad har ni gjort idag?? :)
Peace out people!! <33

Lite bilder!!

:)

Väntar...

Hejsan svejsan!!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att kulturtiden ska börja. Klockan är kvart över och vi börjar halv, än så länge ingen här?? Hmm... Börjar bli misstänksam varför är ingen här?? Men ja, de kommer väl snart.
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men först hade jag skola sedan plugga och sist konfa. Så ja hehe syns senare pöss på er!!

;)

Godnatt! ;)

Hurray!!

"Ja må han leva!! Ja må han leva!! Ja må han leva uti hundrade år!! Javisst ska han leva!! Javisst ska han leva!! Javisst ska han leva uti hundrade år!!"
Som sagt grattis älskade söta lilla (elr ja stora) Liam. Har haft det riktigt mysigt på morgonen med glada munnar och tårta. Ja min lillebror fyller ju faktiskt 6 år!! Det tycker jag är ganska stort i alla fall :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_185796354.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_185796416.jpg" class="image">

Hej gott folk...

Hejsan!!
Sitter i soffan och hare gött efter en god middag. Har käkat min egna hemma gjorda grekiska biffar med ris. Och som pricken över i åt vi kladdkaka med grädde till efterrätt.
Innan jag lagade mat så hade jag konfa. Det var helt okej, fick i alla fall träffa roliga människor. Men ja hare gött så ses vi imorrn!!

Mys lördag!!

Hejsan svejsan!!
Nu sitter jag i soffan och har det mys pys med familj och släktingar!! Har precis kollat på americas funniest home video och nu kollar jag på the big Bang theory!! Hare riktigt gött här helt enkelt.. Så mys på så mycket ni bara kan nu!! Kram på er !!

Hejsan svejsan!!

Scoobedoobedooo!!!
Tjenare mors!!
Nu sitter hela familjen i bilen fastspänts och redo! Vi ska nämligen åka till mormor och morfar!! Ska bli kul.!!
Men ja, vad ska ni göra i helgen då?? Skulle vara kul att veta!!

Fikapaus!!!

Hej!!
Nu har jag varit på stan med min syrra ett litet tag. Vi har köpt present till Liam (våran lillebror) och lösnaglar till mig!! Så nu tar vi ett litet brake och fikar lite. Men ja vi syns senare kram på er och ha en trevlig helg allihopa!!

Fredag!!!

Hejsan!!
Idag är det fredag!! Nu sitter jag och har typ haft en timmes lunch rast. Sitter och pluggar lite. Men efter skolan ska jag och Elvira ner på stan, lovar att blogga då. Kram på er

Tjoho

Hej hej!!
Idag var en väldigt skön dag! Eftersom vi var på skolan i två timmar igår kväll fick vi två timmars sov morgon. Sjukt Skönt!! Vi började då klockan 10:45. Såå skönt!! Sen hade vi ju inte direkt de jobbigast lektionerna. Först hade vi svenska då vi bara skulle öva på våran teater/redovisning. Sen hade vi lunch, hk, livskunskap och kultur tid.
Men ja, när vi slutat tog jag och Emelie bussen, hon skulle till stan och jag till Skolgatan för att komma hem, och jag hoppade av vid Skolgatan. Nu sitter jag pä bussen på väg hem och skriver detta i lägg till er kram på er :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_185179129.jpg" class="image">

Kramizz :)

Sho mannen!!
Nu sitter jag i soffan och kollar på "den hemliga miljonären". Men ja, idag har jag gått i skolan som vanligt. Efter skolan hade vi öppet hus och vi (kulturklassen), skulle spela råcke råtte låtarna. Det gick väl helt okej, var lite rörigt men det är det inte så mycket att göra åt... Efter det kom Erika och hämtade mig, sedan tog vi bilen och tankade. Jag fick tanka hihi det var kul!! Sedan åkte vi till affären och handlade lite och ja åter tillbaka till nuet sitter som sagt och kollar på " den hemliga miljonären". Ses imorrn pözz på er <3333

Hello!!

Tjenixen!!
Hur har ni haft det idag?? Själv har jag haft det helt okej. Vart i skolan som vanligt och flummat runt med lite kompisar. Efter skolan tog jag bussen till skolagatan och åkte därifrån hem till moi!! Måste bara berätta, när jag gick på bussen så skulle jag sätta mig och då var det någon som hade tagit bort sätet och jag satte mig på golvet. Sååå pinsamt!! Men ja, det är sånt som ofta händer just mig... Hehe!! Men ja, just nu så kollar jag på tv så ska dra nu hej då

Hoppsan sa här kommer ja!!

Here comes the picture!!

hello!!

tjoo allihopa!! Idag är det ju måndag, den jobbigaste dagen på veckan.. Då har man ju en hel jobbig skol vecka framför sig, håller ni inte med? Men ja, idag har det trotts allt varit en helt okej dag. Först hade vi bild, den roligaste lektionen idag, enligt mig. sen hade vi inställt YEEYH!! Sedan blev det engelska, lunch, so och tillsist svenska. En ganska soft dag.. nej men, jag har ju även haft det skoj med roliga kompisar :) älskar er, tack för att ni finns i mitt liv!!! När vi slutade väntade min lilla syrra på mig. Vi drog vidare hem till oss och kollade på americas funniest home videos. (det är sjukt kul) sedan käkade vi middag och nu sitter jag här vid datorn och chillar lite. har även fått veta att skid semern är inställd :( !! men istället för skid semester så kanske vi ska dra till gran canaria yippie!!! det är inte helt spickat än men vi hoppas och hoppas...!!! här kommer den låt som jag lysnnar på just nu, grymt bra!! (enligt mig of course) http://www.youtube.com/watch?v=Dtq5A-9_AKg en bild kommer i nästa inlägg kram på er <33

Söndagsmys!!

Hejj!! Nu sitter jag här hemma i vardags rummet och har precis fikat lite. Vi fikade choklad tårta och drack choko mocko, elr ja vet inte vad det heter. Men det är kaffe blandat med choklad... Mums!!! Vi syns imorrn kram!!

Boohoo

Tjenare!! Nu sitter jag i bilen på väg mot Gränby. Vi ska dit och handla lite.. Vi ska även till Ikea och stadium. Men ja, annars har jag inte gjort så mycket idag. Har spelat lite tv spel med Hugo och Elvira, tagit hand om Alma och ja, tagit det lugnt. Men vi hörs senare mina älsklingar puss och kram!!

This is me!!

Tjenamors!!
Idag har jag varit på fyrishov med mina kusiner/kompisar. Det var roligt! Efter vi badat följde de med hem till oss och åt mat. Jag och Hedda kollade på en film och åt godis.
Nu har de precis åkt och vi sitter i vardagsrummet med nyheterna på stor tv!! Hare gött och sov gott!!

No luck, I got luck!!

Hej allesammans!!
Idag var det ju otursdagen som ni kanske vet, men av någon anledning så hade jag ingen otur... Jag halkade bara cirka femton gånger. Men ja, jag har haft det jätte mysigt idag, efter skolan gick jag och Emelie ner på stan och shoppade lite. Sen åkte vi hem till mig och flummade väldigt mycket, vi kollade även på en prinssesas dagbok. Men ja nu ska vi sova kram på er hörs !!

Fredagen den 13

Idag, hör och häpna är det fredagen den trettonde!! Gaaahh kommer typ döö! Hatar denna dag! Men ska ändå bli kul för Emelie ska sova här idag. Kramiz <3

Your in my life, and you will always be!!

Hejsan!!! Idag är det torsdag, vilket är en rolig dag. De lektioner vi haft idag är, först matte som var okej, sen spanska som var Piss, sen svenska (då gjorde vi typ inget, hade vikarie). Sedan vart det lunch och hk. Och sist livskunskap och kulturtid. Va en helt okej dag. Och med tanke på att vi bara går tre dar den här veckan så är det lugnt. Nu sitter jag här hemma och gör spanska läxa, ska äta snart men ja vi hörs <3

Yes!!!

Nu sitter jag och kollar på the biggest loser. Måste bara säga, så synd om de. Jag ska träna nu och för alltid. Men ja, det är väldigt mysigt. Alma får sin sista måltid för dagen, hon är nu 2 och 2/1 månad och sååå söt!!! Min lilla socker skatt!! Men ja, vi synes tomorrow kramiz <33333

Look at me, I am still the same person as before!!

Hej! Idag var det skola, var sjukt trött.. Men det var kul att träffa alla vänner. Just nu känner jag mig väldigt köp sugen, men har lovat mig själv att spara. Jag och familjen ska ju nämligen till Ullared i vår nångöng.. Ska bli kul!! Men vi hörs kram på er <33

<3

Hejj!! Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag pallade inte, var på inte blogg humör. Men ja, jag tog det lungt och var hemma med familjen. Vi tog även en liten promenad och när vi kom hem gjorde vi en jätte smarrig varm choklad.
Idag har jag läst klart jag saknar dig, jag saknar dig! Boken alltså. Den är sjukt bra, rekomenderar den till alla som gillar sorliga dramor. Jag åkte även in till gränby och köpte en vinter jacka och ett par skor. Kram på er syns imorrn.

I am the best and no one can change it!!

Tjenare!! Denna dag har varit najs!! Jag vaknade klockan 12:40 och då gick jag, Elin och Erik ner och åt frukost. Efter att de packat och sånt, så blev det hemfärd. Sedan käkade vi lunch och nu sitter vi i bilen och ska lämna farmor. Sen är det bara att fara hem till mamma och chilla lite. Dock blir det nog att göra lite läxa ikväll men annars är det soft. Kram på er pözz<33

Du som i jag och jag som i du!!

Hejj!! Nu sitter jag här och Elin och Erik har kommit hit. Vi har det chill och har kollat på film. De ska även sova här. Jag fick in ett sjukt smart drag och fyllde en bebis coca cola flaska med vatten och kastade sedan den på Erik, det var jätte kul!! Men ska ta och vara lite social nu!! Kram nu pözz!!

<3

Hejj!! Har vaknat nu, blev en sen kväll igår när farmor kom. När vi spelat multi national ett tag bestämde vi oss för att spela bilspelet på Xbox.
Men ja, sitter och äter frukost nu. Min dag kommer se ut så att jag städar mitt rum med hög musik, sedan städar familjen och jag resten av huset. Jag kommer även bli tvungen att göra lite läxa. Läxan är att läsa en bok och och reflektera lite om den, inte så jobbigt men måste ändå göras :(

Nails!!

Här kommer naglarna som jag målade idag, blev helt okej! Förlåt för att bilden blev så dålig. Kram på er :) <3

<3

Tjena!! Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag glömde helt bort det.. Men ja, jag och Elvira gav julklappen till pappa och Erika (som var en trerätters middag gjorda av oss) som blev uppskattad!! Sedan spelade vi multi national som jag kom tvåa på :)
Idag har jag lyssnat på musik och målat naglarna som blev väldigt lyckade!! Sedan kom farmor och vi fikade, och nu ska vi spela multi national så vi syns senare kram på er :)

<3

Hejsan gänget!! Nu är vi hemma igen efter ett par timmar på Fyrishov. Vi sitter och spelar bil spel på Xbox!! Är sjukt kul, sedan har jag och Erika plockat fram det vi hittade i skafferiet. Mysigt värre!! Kram på er och sov gott

I Will love you throu water and fire!!!! <33333

Tjabba tjena hallå, vi säger så!! Nej jag skämta. Imorse kände jag mig dålig, hade ont i huvet och svettades... Men sedan tog jag en Alvedon och nu mår jag mycket bättre. Ikväll blire att dra till fyrishov med familjen och kusinerna!! Ska bli kul!! Nu sitter hela familjen framför Xboxet och spelar nåt rally spel, är sjukt kul kram påer <3

:)

Hejsan!! Jag kan tyvärr inte komma upp med så mycket bilder för min kamera laggar som sjuttsingen. Men jag kan ta nån bild nu kram på er och ha ett riktigt gott år!!!!

RSS 2.0