Mrs Vendela Lautner!

Har precis duschat och sitter nu i soffan fräsch och kollar på tv. Snart är det dags för lillbrorsan att sova och ikväll är det jag som lägger honom.
Helgen kommer att bli dunder kul! Har hela helgen planerad och jag är taggad till tusen. Kommer bli kul! Berättar imorgon. Vad ska ni hitta på imorgon?
Nu finns det väll inte så mycket mer för mig att säga så ja god natt! <33

When I see you, my gravity run away!

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik. Har precis kollat på en halv mysig romantisk komedi. Den var ju lite som alla såna filmer,förutspådd. (Man visste hur den skulle sluta..) Filmen hette "the back up plan".
Nu ska jag berätta en sak för er, när jag är sjuk då blir jag jätte känslig. Vet ej varför och har inte tänkt på tidigare men det stämmer. Jag blir grinig och sur i ena sekunden och sen kan jag sitta och gråta åt ingenting och sen sitter jag och asgarvar. Weard eller vad?!
Så vad har ni hittat på idag? Nåt extra kul? Kommentera :)
Nej men nu ska jag ta och sätta på hög musik i lurarna och sen läsa en bok kram på er!

Little better but still sick..!

Hej igen!
Just i denna stund, sitter jag skrivande i min säng. Känner mig lite bättre men har fortfarande ont i huvet. So far har jag hunnit sova, flätat en ganska lång fläta, läst och sist lyssnat på lite go musik.
Snart börjar väll det bli dags för lite lunch. Får se om jag pallar göra, annars blir det senare :). Nå vad har ni mina söta bloggläsare hittat på under dagen?

Sjukling här.!

Som ni såg på rubriken så är jag sjuk. Har typ migrän, dunkande huvudvärk som inte vill bort och illamående som "piip". Hehe ja ibland har livet sina jobbiga kurvor men man måste ha det jobbigt för att uppskatta de ljusa i livet.
Nu ska jag ligga i min säng och typ sova/läsa Julia tidning. Så ja hoppas ni får en bättre dag än jag kram på er!

Finally moving!

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem :) dagen har varit lång och jobbig. Vart ju inte direkt bättre av att man får slöjden inställd och har inget att göra i en timme. Men nu ska vi inte klaga! Jag har ju trots allt mina fina och underbara vänner som kan göra dagen lite lättare och roligare!
När jag kommer hem ska jag ta och göra en och annan liten små läxa :( men det är inte så farligt.

Good morning!

Nu sitter jag och käkar frukost. Blev macka och vatten. Jag sitter även här med resten av familjen. Mys!

Ja alla är vi lite trötta på morgonen. I alla fall Alma.

The dresscode of 29 maj!

Hello!
Nu sitter jag här och borstar tänderna :)
Tänkte lägga mig i tid för en gångs skull. Har blivit sen kvällar på sistone.
Så ja kort inlägg men jag är trött så...
Godnatt!

Tjoo mannen!

Hejsan everyhopa!
Nu sitter jag på bussen hem och är sjukt trött! Idag har jag typ varit i skolan och haft vanliga lektioner. Hade vikarie i matte och fysik och det var ju chill. Annars har dagen rullat på som vanligt!
När jag kommer hem blir det nog att fixa några små läxor och sedan bara ta det lugnt med familjen eller bara dunka hög musik. Får se hur det blir?! Nå vad har ni hittat på under dagen? Gjort något kul?
Nu måste jag i alla fall sluta för jag kan inte skriva och gå samtidigt. Hehe tokiga lilla mig!
Bild från igår.

Härlig dag! Härligt liv!

Hej hej!
Nu sitter jag på bussen em efter en rolig dag i skolan och sedan toppa det med att gå på stan. Kul!
Innan vi gick ner på stan gick vi till Elizabeths sjukhuset och där tog Emelie nån spruta. Jag höll Emelie i handen och när hon tröck in nålen så höll hon skit hårt :) och sen så pratade vi med henne under tiden och då när hon tröck den ännu längre pratade hon skit snabbt och det var så gulligt! Men tyvärr fick jag så ont i handen och Emelies uttryck tillsammans blev det en skratt/gråt attack :) Vi hade ju i alla fall kul :)
När vi strosat runt på stan ett tag och alla var nöjda med de de köpt drog vi till en godis butik och jag köpte en Bounty och en Freeze! Såå gott! Älskar Freeze! Och för er som inte vet vad det är så är det en läsk dricka :) mums säger jag bara :))

Jag vill haaaaa socker nuuuuuuu!

Tjoo!
Nu är det måndag. Ny start på veckan. Skönt! Idag ska jag till skolan som vanligt och ja snart är det sommarlov! Det är bara 2 veckor och 1 dag kvar till sommarlovet :) tagga! Vad ska ni göra för skoj idag då?
-Hur mår du Vendela?
-jo tackar som frågar Vendela! Jag mår riktigt bra! Själv?
-ja men det är fint med mig också!
Det ni just bevittnat var jag och mitt lilla EGO som pratade lite.. Nej men nu ska jag ta och hoppa ur bilen och gå till Emelie så att vi kan gå till skolan tillsammans :) <33
Bild från i lördags :)

À shining day!

Tjoo!
Fatta vad glad jag är! Lorden vann! Grattis! Är sjukt stolt!
Nu sitter jag i alla fall i bilen in mot stan. Tänkte att när pappa ändå ska in kan ju jag få skjuts till en kompis och plugga. Så, så vart det. Ska till Emelie ifall ni undrar! Och vi ska plugga till vårt absolut sista prov i åttan. Det är so! Såå skönt!!
En sak jag stör mig på:
När folk klagar hela, hela tiden! Sluta klaga och njut! Jag bet jätte många som klagar på att det är för varmt och visst det gör ju alla ibland. Men när man klagar på värmen, kylan, blåsten, regnet och ja allt. Då blir jag less! Hrmpff!
Nå vad ska ni göra idag?

It's a wonderful night!

Nu sitter jag på bussen in mot stan igen :). Var hemma en snabbis och fixade lite och bytte om. Ska på restaurang med familjen och sedan ja strosa på stan lite. Det är ju trots allt trädgårds natten! Nu tjatar mina små syskon om att få spela på min mobil så ja. Vad ska ni hitta på denna underbara kväll?

I väntan på karnevals tåget!

Lördag!

Hejj!
Nu sitter jag i bilen och är snart inne i centrum :) Idag ska jag och tha familia dra ner på stan på nåt som är ungefär som kultur natten. Ska bli kul! Vet ej riktigt vad som händer men det märker vi väll. Vad ska ni hitta på idag?

Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig! När jag ser en sjusig kille..!!

Hej hej!
Eller god eftermiddag kanske?!
Nu går jag hem till pappa här längs vägkanten :). Idag har varit en riktigt chill dag! Började dagen klockan tio med vår show med kören. Sen två timmars hål ink lunch. Sen hade spanska so och ja slut. Slutade alltså klockan 15:00 en helt okej tid. Men nu ska jag avsluta detta lilla inlägg så chao!

Good morning people!

Nu är man på väg hem till Emelie. Idag börjar jag klockan 10:00 men vi ska vara där tio min innan för vi ska på vår show och se kören som mina vänner är med i. Ska bli kul. Jag kände att jag ville till Emelie på morgonen för att slippa ta bussen men sen vill man ju ta tid att prata med ens bästaste vän! Hihi love you!!!
Idag har vi en riktigt skön dag ska jag säga. Börjar tio, missar idrott och engelska och då är det bara spanska och so kvar. :) skönt! Nu är jag framme i stan så nu ska jag gå en bit och sen är jag framme hos Emelie <33

Hi dear! How do you feel today then? Ooh! I feel fine!

Hejj!
Nu sitter jag i bilen på väg till skolan och just idag känner jag mig inte så jätte peppad. Har prov i spanska och jag vill inte ha det! Jag har pluggat men pallar inte.. Annars är det skönt för vi slutar tidigt 13:45. Riktigt skönt måste jag säga! Både musiken och livskunskapen är inställda. Vad ska ni hitta på idag? Nåt kul?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_203868990.jpg" class="image">

Tired to day!

Hejj!
Nu står jag här i det vackra, soliga vädret och väntar på bussen :) idag blir det vanlig skol dag och sen hem och plugga spanska. Jag har ju spanska prov imorgon... Inte taggad!
Igår så hände det så mycket på kvällen så jag han inte riktigt med att blogga. SORRY! Först så åkte jag hem och kom på att jag glömt nycklar hos mamma. Och Elvira hade också glömt. Då väntade vi på att Thorsten skulle komma. (han skulle vara barn vakt) Men oturligt nog hade han också glömt de hemma. Så det vart att fara till Uppsala och käka hos dem. Sen tänkte jag att jag skulle åka med Erika hem. Men hon kom inte förrän elva och så stod vi och snackade med Ulla jätte länge så vi var inte hemma förrän klockan tolv. Då vart det att bara hoppa i säng på en gång och sova. Nu kommer min buss så chao!

Fun, fun and fun!

Har precis haft lunch och då är alla glada :) Happyface! Nu har jag svenska om fem minuter <33 chao My lovely friends!

Lev i nuet!

Godmorgon kära vänner!
Nu sitter jag i bilen trött men vaken. Idag är det ju skola för första gången på eeh typ en vecka? Nej men det ska bli kul att träffa vännerna där igen! Har saknat de nåt enormt!
Lika vackert väder idag som igår?! Love the weather! Lite molnigt men ändå varmt :)

Mina kvällar :)

Hejsan svejsan nu på kvällen!
Har ni någonsin undrat vad jag och familjen Erkstam håller på med kvällarna. Om ni har så ska ni nu få svar på era funderingar.
Efter att vi käkat middag brukar jag gå upp på rummet och göra läxor mesans resten av barnen hoppar studsmatta eller något liknande. Sedan när jag är färdig leker jag lite med syskonen innan det är dags för de att sova. Då sätter jag mig framför tv eller datorn tills det är dag för mig att sussa. Här får ni lite bilder från denna vackra soliga måndagskväll!

On tha bus!

Nu sitter jag på bussen på väg till pappa. Jag byter ju vecka på måndagar och det ska vi hålla fast vid. Vi får skjuts av Erika (vår bonusmamma) hem så att vi slipper byta buss och hålla på. Det är ju skönt!
Jag måste bara få säga att jag älskar dagens väder. Sol, sol, värme och ännu mer sol. Det är bara så skönt att gå ut i solen med ett glas iskallt vatten (som blir mycket godare i solen) och bara softa och njuta! Sånna här dagar får det gärna bli fler av :) nu ska jag gå av bussen så chao mis amigos!

Vamp dairies

Nu blire att kolla på vampire diaries. Tjiihoo! Love this show!

Paint!

Ja det här är tavlorna jag målade. Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)

Have à nice day!

Hejj!
Förlåt för sjukt dålig uppdtering. Men igår hade jag typ time out och ja hade ingen uppkoppling över huvudtaget. Igår så målade jag lite (ni kan få se) och kollade på film. Jag var även ute på en liten promenad.
Idag är vi lediga dör att vi har studie dag. :) så idag har jag typ sovit, ätit, fixat mig, kollat film och duschat. Nu tänkte jag kolla på vampire diaries. Chao my lovely friends!

Hihi fun!

Alma gungade och hade riktigt kul :)

Outfit!

A bed of flower!

Heej! Nu har jag precis satt mig i bilen och vi är på väg. Precis innan jag hoppade in i bilen så plockade jag en liten blombukett till Oskar som fyller år. Och då tog jag även några bilder så ja här kommer de

We al have blood on our hands don't we?

Nu är jag halvt vaken och sitter i bilen. Vi ska nämligen på arton års kalas hos min kusin. Ska bli kul och komma ut och ha lite :)
Men först drar vi till vår sommarstuga i Heby och kollar lite. Vi ska inte vara hos våra kusiner förän klockan halv fyra, så vi drar hit först. Ni kan få en liten bild sen på hur stugan ser ut om ni vill?
Vad ska alla mina käraste bloggläsare hitta på idag då? <3

Gött på fredag!

Nu blire fredags mys! Chips, nötter och egen hemma gjord taco dip! Mums!
Sen toppar vi det med en mysig familje film som heter Rango. Myyyyyyssssss!!!!

Goff!

Har haft det riktigt mysigt och är på väg hem nu. Det var riktigt kul att få träffa min söta lilla kusin, även fast hon sov under nästan hela besöket :)
Nu ska jag ta och läsa "så länge vi båda andas", sista boken ur twilight serien. Hehe har läst den säkert en miljon gånger, men det är en sån bok man inte tröttnar på! Vad har ni gjort idag? <33

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_203117976.jpg" class="image">

Outfit Pic.

Här kommer två detalj bilder från min outfit. Kommer helbild senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_203064791.jpg" class="image">

Nykommen till världen!

Nu sitter jag i bilen på väg mot knivsta. Jag har ju fått en liten kusin som vi ska välkomna till världen. Vad ska ni hitta på idag då? Ska ni hänga med kompisar elr vara med familjen? Kommentera! Jag är alltid lika nyfiken att veta :)

God natt!

Nu var filmen slut och jag är riktigt trött. Ska ta och hoppa i sängen nu och få min skönhets sömn :) så att jag är pigg och glad imorgon :) så ja, GOD NATT!

Movie time!

Nu har jag precis käkat med familjen och sitter och käkar efterätt. Ska kolla på en film nu så chao!

Hello!!

Nu har Martina nyss gått och vi hade det riktigt skoj. Lådorna vi målade vart riktigt snygga faktiskt.
Nu sitter jag i alla fall och kollar på Breaking Dawn! Älskar den filmen och om ni inte visste det så är jag ett stort twilight fan! Och jag är på team Jacob! Vilket är ni? :) Ni måste ju erkänna att han är riktigt het! Hihi!
Nu ska ni få se sakerna jag köpte igår. Jag köpte: en vit fransig bikini överdel, en magtröja, en bandeau och ett par vackra lösnaglar till skol avslutningen. Ja det var allt för mig just nu! Kram på er!

Chillerillar!..!

Hejj!
Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Martina ska komma. Hon ska komma hit och hjälpa mig att måla mina lådor. Ska bli skoj!
Under morgonen/ dagen har jag typ kollat film, målat naglarna, sovit, käkat och ja bara tagit det lugnt. Men nu måste jag dra för jag ska typ fixa mig lite i sista sekund sådär hehe.

Happy times!

Gårdagen: först drog vi till skolan och hämtade bössan. Sen drog vi till stan och fixa lite saker. Där tog vi även och käkade lunch buffé på dragon palace. Det var mysigt att sitta där och bara käka och slappna av.
Sen drog vi till gränby och skramlade bössa. Jag fick även hem lite grejor som jag visar sen. När vi var färdiga drog vi till Emelie och kollade på Peter pan ( ej tecknad ) och käkade Ben and Jerry glass. Mums!

Tha bus.

Ja. Inlägget innan var min kompis som tog min mobil och ja skrev det. Haha men det gör ju inget.
I varje fall, nu sitter jag på bussen på väg in mot stan. Idag har vi operation dagsverke vilket ska bli kul. Jag och Emelie ska ner till Gränby och skramla bössa. Men först måste vi till skolan och hämta bössan eftersom jag är så duktig så jag glömmer att hämta den. Nu ska jag ha jätte roligt och spela på min mobil så chao!
Bild från ofärgat och Petra.

Tjaaaaaa <3

Hej. Jag äger. Hejdå.
/Hanna

Matte lektionen.

Hejsan!
Nu sitter jag på matte lektionen och har tråkigt nej men... Förlåt för dålig uppdatering under går dagen men jag var verkligen inte på blogg humör. Nu så sitter jag i skolan och arbetar lite smått nej men jag är duktig. Nu måste jag fortsätta arbet så chao!
Presenter från konfan!

Hai hai!!

Hello people!
Nu står jag i köket och kollar på medans mamma lagar mat. Jag var nyss på en promenad med kusinerna från Götlaborg. Det var gött! Vi gick till en lekplats och sedan hem igen. Om en liten stund ska vi käka grillad korv och potatis sallad. När alla har dragit så ska jag bege mig upp på mitt rum och plugga. Har ju kemi prov imorgon.
Om ni inte ser vad det står på den rosa tröjan så står det "little miss bitch"

If you smile, I smile!

Kvällsfika nurå! Blir macka med rostbiff och potatis sallad. Mums säger jag bara!

En sak du gillar med dig: hur du står upp för det du tror på.

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggar idag. Men jag har konfirmerats och det har varit full rulle sedan klockan 06:30. Okej nu ska jag berätta vad som hänt under dagen.
Först vaknade jag och gick upp för att fixa mig och äta frukost. Sedan skjutsade Fredrik mig till Gamlis för genrep. När klockan närmade sig halv elva började folk droppa in. Då vart jag sjukt nervös och höll på att kissa på mig.. Hela konfa grejen gick bra och jag klarade mig igenom utan att skämma ut mig! Det är coolt! Nej men ja...
Sedan vart det att dra hem till huset fullt av gäster och käka mat + fika och vara social med alla. Det var kul men det tar på krafterna. Så nu sitter jag här i soffan med några få gäster kvar och håller på att somna. Är så sjukt trött, så att om någon skulle sjunga en vaggvisa skulle jag somna på en gång! Hehe ja... Nu kommer lite bilder :)

-

Tjoo!
Nu sitter jag och moster och kusinerna samlade i vardagsrummet och snackar goja. Nej men vi har det mys och chill här med lite snacks och sånt.
På kyrkan hade vi det jätte mysigt, med bra sällskap! Tim (en av ledarna) var jätte rolig! Han hade klätt ut sig till tjej och sedan hade han dansat på borden :) det var jätte kul! Jag lägger upp en bild men ni får tyvärr inte se ansiktet. Vet ej om han vill?!
Så vad har ni gjort idag?

Kaplansgården nu!

Hej hej!
Sitter nu och äter vid middags bordet här i kaplans gården. Har det riktigt mysigt med underbara människor.
Kan inte blogga för jag vill vara social. Kram på er kommer lite bilder under kvällen!

Godmorgon!

Hejsan sunshines!
Idag har jag sovmorgon till klockan 09:30 så skönt! Mentorstiden blev inställd för att de inte hade något att prata om :) så ja nu är jag på väg till bussen i detta trista, gråa och tråkiga väder. Men det är i alla fall fredag! Goff på det eller?
Vad ska ni hitta på idag när det är fredag? Jag ska hem och fixa mig och baka lite sen drar jag till gamlis på fest middag med kyrkan. Mys på det eller! Ja nu har jag precis klivit på bussen och sitter på min favvo plats.. Så ja ha en bra dag allihopa chao!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_202100196.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_202100233.jpg" class="image">

Slutat tidigt för en gångs skull!

Ny står jag här vid busshållsplatsen och väntar på bussen. På torsdagar slutar vi klockan 14:35 vilket är skönt! Idag har jag varit i skolan och haft de vanliga lektionerna. När jag kommer hem ska jag fortsätta att baka marängtårtorna. Jag ska även göra rostbiff och chocolate chip cokies! Mums säger jag bara. Om ni undrar varför jag bakar så mycket är det för att jag ska konfirmeras i helgen och då vill man ju bjuda på nåt gott! Och det blire!
På hk vi hade idag gjorde vi bufe!

Färgning på G!

Nu väntas det på resultat från färgning av håret! Ni får tyvärr inte se mitt face, för min mascara blev utsmetad i vattnat. Så jag ser inte så vacker ut just nu.. Hehe men ja!

En sak jag gillar med dig: hur du drar ner kepsen över ögonen som om du tror att det gör att ingen ser dig<33

Ny sitter jag i skolan och väntar på att slöjden ska börja. Näst sista lektionen! Sjukt trött!!!

En sak jag gillar med dig: precis innan du skrattar så rycker det u din överläpp<33

Godmorgon världen!
Nu står jag ute i kylan och väntar på min buss. Idag börjar jag klockan 09:35 och jag tycker att det är väldigt skönt med sovmorgon. Tycker inte ni det?
Så vad ska ni göra idag då?
Själv ska man gå i skolan och sedan drar man till mamma och ska fixa inför konfirmationen. Börjar bli lite nervös nu faktiskt!

-

Grr..
Har nu suttit ute i kylan i tjugo min och väntat på min buss. Den var 20 min för sen! Gaah damp! Men ja, nu sitter jag i alla fall i värmen på bussen och bara längtar tills att få komma hem till min säng och gosa ner mig i täcket! <33
Om ni undrar vart jag har varit så har jag haft konfa träff och genrep i gamla Uppsala kyrka. (det är där allt händer) Gick väll ganska bra om man får sägat själv! Förutom en sak...
Jo när vi skulle gå in, på led, så gick Emelie bakom mig. Och då gick hon för nära mig och vipps så trampade hon på min häl så att skon ramla av. Den satt endast fast på tån, och det var halva gången kvar. Lite smått panik + att man på det får världens skratt attack. Men vi hade i alla fall kul!

Under tema dagen som vi hade idag hann jag göra en visselpipa, göra klart det jag höll på med och även börja med en leksaks dino. Hehe inte det roligaste, men vår slöjd lärare sa att jag fick högre betyg om jag gjorde det så ja varför inte?!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_201792016.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_201792190.jpg" class="image">

En sak jag gillar med dig: din riktigt snygga klädstil!

Outfit comes here!

Allt som allt!

Godmorgon kära vänner!
Nu sitter ni säkert hälften och käkar en lika smarrig frukost som jag :) kvällen igår blev bra med fruktsallad och present! Pappa uppskattade boken jag gav honom och det var ju kul. Igår tog jag mig även tid till att baka muffins till skolan idag (temadagen). Men duktig som jag är, hade jag glömt de på köksbänken under natten och när jag sen skulle lägga de i en påse... Var de sten hårda... Hehe inte roligaste men jag överlever!
Eeh ja vädret är lika vackert idag som igår och vi får hoppas att det håller i sig :)

En sak jag gillar med dig: hur du tittar dig omkring och fixar med kepsen när du blir nervös.

Hej hej!
Nu är jag påväg hem efter att skolan slutat. Dagen har spenderats i klassrum med vänner och jag har haft allmänt skoj! Idag fyller ju som sagt min pappa år och när jag kommer hem så ska vi väll fira honom. Vi får hoppas att han tycker om min present. :)
Imorgon kommer bli en skön dag! Vi har nämligen tema dag. Jo nu ska förklaras. Jag går i en kultur klass och där har vi olika kulturtidsperioder.(långt ord där) Men den som skulle haft nu (slöjd) hade de, alltså rektorn, inte fått ihop med schemana så då fick vi en hel dag med bara slöjd istället. Ska bli sjukt skönt med bara slöjd och inga andra lektioner på hel dagen. Hihi nej men nu ska jag ta och återgå till att titta på instagram. Om ni vill följa mig så heter jag @vendelis97
Gammal bild!

Outfit X2 and I love that ring!

Hejsan!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Disney channel. Hihi det är kul tidsfördriv. Eeh ja nu på morgonen har jag typ sminkat mig, ätit frukost och fixat outfit + blogga.
Idag börjar jag skolan klockan 09:15 skönt med sovmorgon! Och idag är det ju även en stor dag! Min älskade pappa fyller år! Grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du får en bra dag!

<3

Hehe nu kommer bilderna jag tänkte lägga upp men glömde i sista sekund.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_201471500.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_201471500.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_201471596.jpg" class="image">

En sak jag gillar med dig: hur du drar upp din över läpp när du ler <3

Hejj!
Nu är jag påväg hem efter en rolig men krävande dag. Först var jag som sagt på konfan vilket inte var det roligaste. Men det gick väll an. Efter det så gick jag och Emelie ner på stan och köpte: 2 skal för 60 kr till mig, en present till pappa, nutella och två stora paket med jordgubbar för 20 kr. Gjorde många fynd kan man ju säga :) och det är ju alltid kul. Så nu sitter jag här utmattad och glad över dagen som varit <33

If you say you don't love me. I have lose my heart, couse I have al ready give it to you! <3333

Hejsan!
Nu sitter jag på bussen påväg mot konfan. Idag blir en stark dag! (citat från lilla bloggen<3) hihi nej men idag så blire konfa mellan tio till två. Efter det ska jag och Emelie dra ner på stan och köpa jordgubbar och kanske en present till pappa som fyller imorrn. Lite sent ute men bättre sent än aldrig. Kan tyvärr inte berätta vad jag ska köpa eftersom min pappa ibland kollar in hör. Och det skulle ju bli lite jobbigt om han såg det. Hehe, nu känner jag att jag babblar för mycket här förlåt för det. Nu ska jag hoppa av bussen och börja knata så hejdå! :)

You will always bee in my heart - forever <3

Hejsan!
Så vad ska ni göra idag då?
Jag ska i alla fall dra till Tärnsjö på 50 års fest. De har tydligen hyrt missions kyrkan,
för att det ska komma så många . :) Det är ju sjukt, kommer bli mycket folk!
Nej men det ska bli kul :) Får ju träffa käraste släkt och vänner och kommer antaglingen 
att lära känna en del nya och det är ju alltid kul <3

Nu sitter jag här färdig sminkad, och nyduschad och fräsh.
mys på det eller! 
Känner att det är väldigt vackert väder idag också! älskar när 
det är sol ute :) Tänkte faktiskt ta och gå ut och ta lite fina bilder innan vi drar.
Får dock bli med mobilen för min kamera suger. 
Her faktiskt tänkt på att köpa en ny men... då kommer vi till det här med 
pengar... jag har pengar men inte tillräkligt till en kamera. Ska ju snart ha konfirmation 
och då kan man ju alltid önska sig lite pengar. Fast jag konfirmerar mig ju inte för det om ni trodde det.
Hmm att ni har så låga tankar om mig... Det här går jag inte med på...
Nej jag skoja.. hihi Nu ska jag käka så hejdå! 

I want you and no one else but you!

Tjoo! Nu sitter jag i mitt rum och läser en sjukt bra bok. Har precis ätit frukost och känner mig pigg och glad. Idag ska vi åka till våra kusiner på 50 års kalas. Det ska väll bli kul tror jag!
Hehe ja nu tänkte jag visa vad jag köpte igår. Jag glömde helt bort när jag kom hem så det får bli nu istället.

Jag köpte: två par korta strumpor, ett par vita och ett par svarta strumpbyxor, hårfärg och foundation. Den blåa lilla flaskan fick jag gratis på ålhens. Och jag fick höra av en liten fågel som viskade i mitt öra att den tydligen var bra. Hihi ja nu ska jag ta och hoppa in i duschen så chao!

My head is spinning round and round when im not with you!

Är på väg hem nu och jag känner mig sjukt trött.
Kom ner på stan klockan halv tolv och då började vi shoppa och gå runt i affärer. Fick med mig en del fynd och det var ju bra. (Ni får se sen) vi hann även käka på kebab house, fika, träffa folk från klassen och ja ha sjukt roligt :) Jag spenderade en del tid i provrummet och hittade en del fina saker men jag ska spara så det vart bara det nödvändigaste.

Mot stan!

Hejj!
Nu är jag jätte glad! Fick sluta klockan 11:00 för att de hade strömavbrott i köket och kunde inte laga maten. Så nu drar jag och Malin ner till stan och käkar lunch shoppar och har allmänt kul. Ses senare för nu ska jag vara social!

God natt.

Dags att säga godnatt och tvätta ansiktet :)

Dagens dresscode!

...

Resultat från frissan!

Hejsan!
Hehe det här inlägget blev senare än jag trodde, förlåt för det. Men när jag kom hem var mormor här och hälsade på och hon gick inte för än klockan sju åtta och då blev jag tvungen att plugga till idrottsprov. Men nu kommer bilden ni längtat efter... MIN FRISYR! hehe nej men ja nu kommer den kram och god natt och sov så gott min skatt!

Hos frissan!

Nu har jag slutat skolan och sitter hos frisören och väntar på min tid. Hihi jag är spänd :) ni får se sen! Kanske inte blir den största förändringen men men tänkte fräscha upp håret lite :)

Vacker bild från Fyrisån!

God natt!

Nu tänkte jag ta och lägga mig i sängen och läsa en sjukt bra bok så syns imorn pözz!

Njut av livet medans du kan!

Nu sitter jag här i solen och njuter i värmen med en bok i min hand. Thihi vad filosofiskt det lät. Nej men jag sitter och läser och pluggar lite har det riktigt gött faktiskt :)

Blandat..

Här kommer lite blandade bilder.

-

Nu står jag här i solen och väntar på att käraste bussen ska komma. Ni kanske märker att jag är glad och det kan vara för att vår spanska blev inställd :) och om ni känner mig så ja, hatar jag spanska! Då kan ni ju förstå varför jag blev glad :)
Men ja, idag har jag vart i skolan. Hade sovmorgon till 09:35 sjukt skönt! Sedan rullade dagen bara på av sig själv. Lektionerna var sådär men de blev roliga med hjälp av kompisar.
När jag kommer hem tänkte jag ta och plugga lite, har prov och läxförhör. Inte det roligaste men det hör ju till livet ju.

Här kommer några bilder från Valborg. :)

RSS 2.0