Ny blogg portal!

Hejj!
Jo nu ska jag gå rakt på ska tänkte jag. Jag har ju inte bloggat och anledningen till det är att jag har bytt jag bloggar numera på nattstad. Gå gärna in och kolla där :) jag heter nattstad.se/vendelachristina

Piiiiiizzaaaaa!!

Tjoo! Nu ska jag ta och käka pizza här hemma så chao!

Just shoot me!

Idag känner jag mig bättre så drar till skolan. Ska till Emelie först så måste gå om typ tio min för att hinna till bussen :)
Imorse hände det en lite obehaglig händelse. Jag satte på mobilen på högtalaren, men den var lite seg så den sattes inte på. Jag gick upp och skulle hämta mitt smink. Och när jag är däruppe sattes högtalaren på men med en annan låt än den jag satte på först. Det var lite obehagligt. Nu ska jag i alla fall gå så chao!

Have been sick!

Hej.
Idag har jag varit hemma från skolan för att jag hade migrän. Har tänkt mycket på en grej som ja, gör att jag inte mår så bra. Men ska försöka komma på fötter igen. Och då starkare! Ja idag har jag i stort sett bara sovit, ätit och ja tänkt. Har inge mer att säga så ja. Ha det gött!
Haha gammal bild från i vintras!

Some clothes!

Tjenare igen!
Nu sitter jag och kollar på simpsons. Är riktigt trött efter igår. Vi var uppe till typ 4 på morgonen. Men ja tänkte lägga upp bilder på det jag köpt under de senaste två veckorna. Allt är från HM förutom klänningen som är från New Yorker.

One of the best day's in my life!

Hej! Igår var ju jag borta hel dagen och jag tänkte nu berätta vad jag gjorde. Först städade jag mitt rum och fixade mig. Sen drog jag och mamma ner till stads teatern och kollade på Dracula. Den kan jag rekomendera! Den var riktigt bra! Sen käkade vi på Amazing Thai. Efter det fick jag skjuts till Hanna som fyllde år. Hon hade övernattning och det var super duper kul! Träffade några människor jag inte kände innan och de var riktigt snälla! Har inte något mer att säga så lägger ut outfit!

Mfldodllfoffnoxösaääenfoenrld are boored!

Tjoo! Nu kommer två fula bilder på mig! Har tråkigt så ja...

Oct. 05, 2012

Nu har vi käkat sushi och kollar på X factor. Har Inge mer att säga så ja syns!

Livet leker, som i en av mina drömmar!

Tjoo! Sitter nu i bilen på väg hem från stan. Där köpte jag lite allt möjligt men bland annat ett par skor. Sjukt snygga var de! Idag var det ju skola och det mesta rullade på som vanligt. Hade bild, vilket jag tycker är en stört skön lektion! Jo, när vi var färdiga på stan drog jag, Elvira och mamma till en sushi restaurang och köpte mat där. Ska käka typ direkt när vi kommer hem. Happy face!!

Tokbild!

Här kommer en bild på mig och min tokiga lillabrorsa!

Kanel bullens dag!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och stan. Har haft en riktigt chill och bra dag. Började med sovmorgon och hade endast tre lektioner. De lektioner jag hade var biologi, so (vi hade prov) och kulturtid. När skolan slutade så drog jag och Emelie ner på stan. Där kollade vi på skor till mig och några grejor till henne. Hittade några som riktigt snygga! Så jag ska ner imorrn med syrran och möta mamma så ska de hjälpa mig välja :) när vi kollat lite så drog jag till tandläkarn och sen fikade vi på kardemmuma. Det är ju trots allt kanel bullens dag idag! :)

It is the little things that makes me happy!

God morgon!
Nu är jag på mitt rum och har precis käkat frukost och fixat klart mig :) Idag börjar jag klockan 10:15 vilket är riktigt skönt. Älskar sovmorgnar! För övrigt så händer det inte inte så mycket i mitt liv just nu. Har prov idag och hade prov igår också. Så jag har pluggat som en galning nu de senaste dagarna. Det är en av anledningarna till att jag inte bloggat. Men ja... Förlåt! Ska fortsätta lyssna på musik nu så ses vi!

RSS 2.0