God morgon!

Hello!
Idag har jag lång sovmorgon, börjar klockan 10:15 så skönt! Ja men när jag ändå hade sovmorgon så tänkte jag sminka mig lite extra fint sådär. Så jag riktade mig in på ögonskuggan! Vart en rosa med lite mörkare i kanten och glitter längs ögonfransarna :) Den är väldigt enkel att göra och tar 5-10 minuter sen är den klart! Hoppas ni gillar den :)

Outfit!

Tröjan är från min moster
Byxorna är från Gina tricot

We all feel a little fucked up sometimes! -William spetz, lilla bloggen.

Tjenare!
Efter skolan drog jag och Em hem till mig och vi har haft det riktigt skoj! Hon sminkade mig och det vart riktigt snyggt! Tack sötnos! Idag käkade vi tacos till middag vilket jag gillar. Ääälskar tacos det är såå gott! Nu ska jag kolla nyheter så chao!

Apple, banana, and orange!

Har precis haft hk, vilket jag tycker är ett roligt ämne. Den gruppen som jag var i gjorde en banan, apelsin och äppelpaj... Den var inte så jättegod.. Men vi överlevde ändå!

Blå smurfar på fötterna <3

Nu sitter jag hos tandläkaren och väntar på att få komma in :) gillar inte att vara här men inte så mycket att göra. Hehe älskar de där blåa sakerna som man ska ha på fötterna :) så roliga!

I gave you my heart and you gave me no breakfust!

Nu har jag vaknat och sitter och käkar frukost. Idag är det skolfotografering och jag är lite nervös. Blir alltid dålig på bild så får hoppas på det bästa :)

Dit man längtar!

Nu kommer dagens outfit! :)
Tröjan är från Gina
Byxorna är från HM
Tjocktröjan är från Inter Sport

Ju mer du skrattar, desto längre lever du!

Nu är vi på väg hem från Länsö. Har haft en jätterolig och mysig helg! Vi var där tillsammans med mammas kompisar. De är Macke, Lenita och barnen Elvin och Wilmer. Elvin är 6 år Wilmer är 1 år och Macke och Lenita är vuxna. Vi har badat i uppvärmd pool, bastat, ätit god mat, kollat på film och spelat spel. Ska bli skönt att komma hem. Har ju inte vart hemma sen Åland och det ar i tisdags. Aa nu ska jag i alla fall lyssna på musik och vila lite ses sen chao!

Make up, shoes, clothes, hair and teater is my life!

Här kommer ett litet collage från när vi badade i poolen som de har här. De hade en uppvärmd pool så det var ungefär 24 grader varmt, vilket var skönt! Nu sitter vi och spelar M.I.G. Och det är sådär kul, är ganska svåra frågor och jag har inte fått några poäng men annars funkar det. Har käkat chokladpudding och godis och har det nice! Nu ska jag fortsätta spela så ses vi <33

Jag blir yr av att tänka på dig!

Nu kommer ett collage på sakerna jag köpt på båten och i Mariehamn. Jag har köpt, två angry birds drickor, 1 smurf päron läsk, 2 naglack, 1 lip balm, 1 eye liner, 1 kajal, en fyra steg nagelfil, tuggumi ciggaretter, halstabletter, bueno och tupla. Ja det var nog allt!

Åland + Länsö.

Hejj!
Nu är jag tillbaka från Åland. Hade det riktigt kul och allt var hur bra som helst. Vi bodde i egna stugor (sex pers i varje). Vi lagade egen mat, badade, shoppade i Mariehamn, höll på med våran musikal, tävlade och hade riktigt skoj! Skrattade typ hela tiden!! Love it!!
Nu är jag i alla fall på Länsö och har det mys med några av mammas vänner :) Har bastu och uppvärmd pool. Kommer nog bli skoj!
Bild från igår på båten.

På väg till Åland :)

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen, men jag har packat och fixat inför Åland. Nu sitter jag i alla fall på båten och den har börjat röra på sig nu :) kommer ej kunna blogga så ha det så bra så ses vi sen <33

Pic

Här är en bild från igår!

Sunday!

God morgon!
Vaknade för en stund sen och käkade frukost. Nu sitter jag framför tv och återupplever gamla minnen med barn program. Härligt!
Idag ska jag till Emelie och där ska vi träffas några tjejor och planera mat inför Åland med klassen. Taggad till tusen!

Allmänt uttråkad.

Nu kommer två ganska tråkiga bilder på mig. Har det sådär här. Är ganska tråkigt, jag är ju den enda i min ålder. Så jag sitter med de vuxna vilket är helt okej, förutom att de babblar så mycket :) haha men så är ju de flesta <33

Allmänt uttråkad.

Nu kommer två ganska tråkiga bilder på mig. Har det sådär här. Är ganska tråkigt, jag är ju den enda i min ålder. Så jag sitter med de vuxna vilket är helt okej, förutom att de babblar så mycket :) haha men så är ju de flesta <33

Surströmming! Usch det är såå äkligt!

Nu sitter vi ju som sagt och käkar surströmming. Usch luktar bläää!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2569861/images/2012/pic_502fbd0c9606ee278e003390.jpg" class="image">

Surströmming! Usch det är såå äkligt!

Nu sitter vi ju som sagt och käkar surströmming. Usch luktar bläää!

Outfit!

Here is the outfit!

Min hektiska morgon!

Hejj!
Denna morgon har varit riktigt stressig. Vaknade klockan tio och käkade frukost, dushade, strök min klänning, började sminka mig, åt lunch, fortsatte sminka mig, sminkade Elvira + valde kläder till henne, fixade mitt hår, packade och sedan kuta till bilen. Men jag fick springa in två gånger för att jag glömde först min kamera och sedan min tandborste. Men nu är vi påväg och snart framme hos Ulla och Tjorsten. Ååh jag glömde säga, vi ska på surströmmings skiva. Kommer nog bli helt okej kul. Förutom att det inte är någon i min ålder.. Inte så kul! Men jag får väll sitta hos de vuxna och snacka och blogga :)
Details!

God natt mina sötnosar!

Puss på er! Sov så gott!

Having chill!

Hello my friends!
Nu sitter jag i soffan och käkar bulle och dricker kaffe. Innan det åt jag popcorn och drack saft:) vi sitter som sagt i soffan och kollar på "sagan om konungens återkomst". En ganska bra film!

Målade naglar!

Igår så målade jag naglarna och jag glömde att visa det men ja bilderna kommer nu!

Före och efter outfit!

Hejj!
Idag var det ju riktigt varmt men det visste inte jag när jag vaknade. Jag trodde det skulle bli kallt så jag tog jeans på mig. Ett stort misstag! Jo när vi gick så typ stor svettades jag, vilket inte var så kul. Och bussresan.. Ni skulle bara veta! Den var jobbig! Så det första jag gjorde när jag kom hem ar att byta till shorts. Men ja, här kommer i alla fall för och efter bild!

My hott day!

Hej!
Nu är jag påväg hem igen efter en varm och jobbig dag. Vi gick från skolan till Högarna och en bit till. Det var ju riktigt varmt vilket var jobbigt med tanke på att vi gick och jag hade jeans.. Eeh ja nu ska jag lyssna på lite musikså ses vi sen chao!

Skolutflykt blire!

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Idag så ska vi på en "utflykt" till gamla högarna. Under tiden vi går kommer vi få stanna och svara på frågor. Det skulle även vara typ en överraskning. Ja, det här är ju roligare än skola i alla fall :)
Innan jag ska till skolan så drar jag till Emelie och går tillsammans med henne till skolan. Jag tycker att det är väldigt roligt och mysigt att gå med henne. Men det är ju självklart hon är ju den bästaste bästa of course!

Outfit!

Tröjan är från HM
Byxorna är från JC
Armbanden är från glitter :)

Pic!

Hejsan!
Nu tänkte jag lägga upp en bild som jag tog när jag var "utelåst" och ej kom in i huset. Vart rätt uttråkad så jag tog en bild! Hehe..

My draw!

Hej! Jag sitter nu i denna stund och ritar lite! Har ritat en teckning som jag blev riktigt nöjd med. Om ni vill att jag ska visa fler jag gjort/ eller att jag ska göra fler kommentera! <3

Första skoldagen som nia! Känns coolt!

Hej igen! Nu är jag hemma efter den första skoldagen! Den har varit rätt chill, börja nio sluta tjugo i ett. Och vi hade inga lektioner heller. Satt typ bara och informerade. Gaah känns så coolt att vara nia lixom!! Love it!
När jag kom hem så kom jag på att jag glömt nycklarna inne så... Jag får helt enkelt sitta här och käka smultron och lyssna på musik. Kanske inte är helt fel ändå?!

First school day!

Hejsan!
Sitter nu halvt vaken och käkar frukost. Är riktigt trött! Idag är det ju första skoldagen och det ska bli kul att träffa kompisarna! Men tråkigt med skolarbete... Ska fortsätta äta nu så ses vi!

Time for the lovely bed! <3

Hej!
Idag har jag rensat ut min garderob och storstädat rummet. Gick ganska bra faktiskt. Har varit långtråkigt men det vart lite bättre med musik!
Har precis duschat och är på väg att göra mig i ordning för sängen. Ska upp tidigt imorrn och vill vara ganska pigg då. Eeh ja ses imorrn och ha det göött!

Hare gött!

Hej igen!
Förlåt om jag gör er besvikna nu, men video bloggen jag sa skulle komma upp kommer tyvärr inte det. För att det var något fel på datorn. Så tyvärr!
Men ja, nu sitter jag och kollar på allsång på skansen och bara chillar. Nu ska jag fortsätta njuta så ses vi chao!

Kaviar!

Hejj!
Nu tänkte jag göra ett litet random inlägg om kaviar.
Tycker inte ni att kaviar eller ja kalles kaviar har blivit lite väl överdrivet.. Asså banan kaviar och blåbärs kaviar, det kan ju inte vara gott?! Eller? Jag tycker i alla fall inte det!

Sitter hos frissan och väntar på resultat!

Hejsan!
Sitter nu på hår companiet nere på stan och väntar på att Emelie ska bli klar här hos frissan. Ska bli spännande att se, hon ska nämligen klippa + färga! :)
Imorse gjorde jag och Emelie en video blogg men vi hann tyvärr inte lägga ut den. Vi blev tvungna att springa till bussen för att inte missa den. Men håll utkik för någon gång under dagen kommer den :)
Bild från igår!

Pictures

Igpr var ju jag och Emelie ute och tog lite kort på varandra. Tänkte att jag skulle dela med mig :)

På stan med finaste!

Heej!
Nu sitter jag på stan med finaste Emelie och fikar. Vi har gått runt och kollat och jag har köpt en grej. (ni får se sen) Dagen har rullat på och vi har det riktigt kul. Har saknat min finaste!

Outfit+knasbilder!

Nu kommer outfit + bilder på knasmig.. Hehe ja ska nog lägga mig snart. Godnatt!

Instacollage!

Här kommer två collage från Finland :)

Back in Sweden!

Heejj!!
Nu är jag påväg hem igen. Sitter i bilen och åker från Stockholm. Jag hade det jättekul i Finland och ja allt var toppen. Även om vädret inte var topp hela tiden så var våra humör och gemenskapen det.
Nu sitter jag som sagt i bilen och har precis stannat på ett hotell i Kista och käkat frukost. Det var gott! Är riktigt glad för att vara tillbaks i Sverige! Ha det gött nu!

BLOGGPAUS!

Nu tar jag bloggpaus en vecka så ses vi sen chao!

Finland here we come! Gånger 18!

Haj haj! Nu sitter jag i bilen påväg mot Stockholm. Vi ska ta färjan till Finland och vara där en vecka. Och "vi" är min familj, min morbror + familj, min moster + familj och min mormor. Vi blir sammanlagt 18 st som reser. Vi ska bo på typ en stugbo vilket jag vet kommer bli riktigt mysigt. Vi har nämligen åkt till detta ställe en gång innan. :) Men nu kommer vi till nackdelen. Jag vet inte säkert hur täckningen är och då kanske jag inte kommer kunna blogga. Hmm inte så kul.. Men om jag har täckning blir det massvis med bloggning. Vi får se.. <33

Good night! My friends!

Hej igen! Nu sitter vi på bussen påväg hem från Laleh konserten. Satt utanför och lyssnade med gänget, mys! Kvällen började med att vi åkte buss till Ullis där fikade vi + åt mat. Sen var vi där ett tag och hoppade studsmatta, snackade, kolla OS och hade det allmänt chill/ kul. Nu är jag riktigt trött och ska snacka lite på bussen så ses vi imorrn! Godnatt!

Sittin on tha bus!

Hejj! Nu sitter jag på buss 20 mot graneberg. Vi ska dra till några kompisar och käka mat där. Sen (om det är fint väder) drar vi till Stadsparken och lyssnar på Laleh. Kommer bli en riktigt toppen kväll tror jag :) chao my friends!

Recept: Iskaffe <3

Nu tänkte jag lite snabbt lägga upp receptet som ni ville ha. Ingredienser: 4 pers 4 koppar kallt kaffe 4 dl vanilj glass Ca två, tre krossade isbitar per kopp Toppa med grädde Mixa alltihopa. För bästa resultat toppa med grädde. Hoppas att ni blev nöjda med detta :)

Påväg hem från Max!

Hejsan svejsan! Nu sitter jag och la familia i bilen påväg från Max. Vi drog ju hem idag från stugan för att vi ska till Finland på lördag. Ska bli riktigt kul att få träffa andra släkten. (mammas sida). Nu ska jag ta och softa med lite musik i öronen så syns vi imorrn!

RSS 2.0